Nieuws

Werkspoorkwartier winnaar ABN AMRO Circular Economy Award 2018

Donderdag 8 november heeft het Werkspoorkwartier in Utrecht de ABN AMRO Circular Economy Award gewonnen in de categorie ‘Beste Circulaire Werklocatie’. De prijs is een prachtige erkenning van vakspecialisten voor de recente ontwikkelingen in het gebied. Het Werkspoorkwartier is volgens de jury: “een initiatief dat de pioniersfase ruim voorbij is, en nog steeds vol circulaire ambities zit”. De jury is bovendien erg te spreken over de wijze waarop het project de buurt bij haar activiteiten betrekt en zoveel mogelijk gebruik gemaakt van lokale materialen.

> Bekijk de inzending van Werkspoorkwartier

Lees meer over de uitreiking en ABN AMRO Circular Economy Awards op Stadzaken.nl

Meer circulaire ontwikkelingen in het Werkspoorkwartier zijn op komst. Met het project ‘Werkspoorkwartier: Creatief Circulair Maakgebied’ realiseren de partners in het gebied in totaal ruim 10.000 vierkante meters aan nieuwe bedrijvigheid en 200 nieuwe banen.

Het project ‘Werkspoorkwartier: Creatief Circulair Maakgebied’ is mede mogelijk dankszij subsidie van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) Kansen voor West II, dat gericht is op het versterken van de regionale concurrentiekracht en het vergroten van de werkgelegenheid.