Nieuws

Werkspoorkwartier genomineerd voor BT Circular Economy Awards

Werkspoorkwartier is één van de vier genomineerde initiatieven voor de BT Circular Economy Award 2020. In een interactief webinar op 25 november vindt de uitreiking plaats en kom je erachter hoe het staat met de toonaangevende circulaire werklocaties van Nederland. Meld je hiervoor aan of bekijk hieronder de inzending van Werkspoorkwartier.


Circular Economy Award

De Circular Economy Award maakt zichtbaar hoe bedrijven en terreinen een succesvolle manier invulling geven aan het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Doel is een pluim te geven aan werklocaties die het beste uitvoering geven aan circulaire ambities en nadrukkelijk ook de samenleving betrekken, met inbegrip van het bedrijfsleven. De winnaar wordt gekozen op 25 november tijdens de publieke webinar Beste voorbeelden van circulaire economie.

Uitreiking

Naast Werkspoorkwartier zijn InnoFase in Duiven, Schiphol Trade Park te Schiphol en Bedrijventerrein Laarberg in Groenlo genomineerd. In de webinar nemen de vier kanshebbers voor de Circular Economy Award je mee in hoe zij hun circulaire doelstellingen weten te halen en welke resultaten inmiddels zichtbaar zijn. Na deze ‘lessons learned’ maakt de jury bekend welk terrein de afgelopen jaren de meeste progressie heeft gemaakt en zichzelf de winnaar van de Circular Economy Award 2020 mag noemen.

> Meer informatie en aanmelden voor de webinar


> Bekijk de inzending van Werkspoorkwartier: