werkspoorkwartier plattegrond utrecht

Nieuws

Seminar Circulair Werkspoorkwartier tijdens Week van de Circulaire Economie

Wat zijn de circulaire lessen van Werkspoorkwartier? Welke kennis is er ontwikkeld over circulair bouwen en ondernemen? Ontdek het op 5 februari tijdens het online seminar Circulair Werkspoorkwartier, onderdeel van de Week van de Circulaire Economie 2021. 


werkspoorkwartier plattegrond utrechtHet Utrechtse bedrijventerrein Werkspoorkwartier is in de afgelopen vijf jaren ontwikkeld tot creatief, circulair maakgebied. De transformatie ging niet zonder slag of stoot, maar wel met succes: Werkspoorkwartier werd een nationaal icoon voor circulaire gebiedsontwikkeling.

Ben jij als onderzoeker of ontwikkelaar betrokken bij circulaire bouw- en gebiedsprojecten? We nemen je mee op virtuele excursie door het gebied en vertellen je in dit online seminar over de lessen die uit circulair bouwen en circulair ondernemen in Werkspoorkwartier zijn getrokken.

Verschillende experts delen kennis over het inventariseren van circulariteit van bedrijfsgebouwen in het gebied, het creatief en circulair renoveren van de Werkspoorhallen en de circulariteit van de gebiedsontwikkeling. Dit doen zij op 5 februari 2021 van 14:30 tot 16:30 in het kader van de de Week van de Circulaire Economie 2021.


> Meer informatie en aanmelden