Nieuws

7 mei 2019
Utrecht

Get Connected Materiaal Gedreven Opdrachtgeverschap

Economic Board Utrecht

Op dinsdag 7 mei 2019 van 14:30 tot 18:00 vindt de EBU-bijeenkomst Get Connected Materiaal Gedreven Opdrachtgeverschap plaats in de Metaal Kathedraal in Utrecht.

De wereld van bouwen en ontwerp verandert. Er worden steeds meer circulaire eisen gesteld, zoals het hoogwaardig hergebruiken van materialen. Wilt u die stap ook maken in uw projecten en bent u op zoek naar tips? Kom dan naar de bijeenkomst materiaal gedreven opdrachtgeverschap en raak geïnspireerd door projecten waarin dit al gebeurt.

U ontvangt de handleiding materiaal gedreven opdrachtgeverschap, welke is gebaseerd op drie gerealiseerde praktijkcases uit de provincie Utrecht. De handleiding geeft inzicht in beschikbaarheid en toepasbaarheid van gebruikte materialen en biedt daarnaast een concreet stappenplan hoe te komen tot een materiaal gedreven bouwproject. In het programma wordt aandacht besteed aan deze handleiding, maar ook vormen speeddates, interactieve break-outsessies en een netwerkborrel onderdeel van de bijeenkomst.